SKATE48, SCHRIJF JE NU IN!

Kort geleden lieten we je in het interview met Martijn van Hemmen kennis maken met Skate48, dé skateboard film contest van het jaar. Met teams van 6 personen is er 48 uur de tijd zoveel, maar vooral zo vet mogelijke skateboard footage te verzamelen, te editen en in te leveren. Over precies één maand gaat het event van start en de inschrijvingen zijn nu open.

Jury
De video’s worden beoordeeld door een internationale jury bestaande uit verschillende professionals uit de skateboard/filmwereld. In de jury zitten onder andere Fred Mortagne, Beagle, Billy Pols en Lennart Verstegen. Er wordt een aparte prijs van The Berrics, gekozen door Chase Gabor en Steve Berra.

Gratis camping
Er kan tijdens SKATE48 gratis gekampeerd worden op het Zuiderpark Skatepark. Zowel de deelnemers als hun supporters kunnen hier van zaterdag op zondag overnachten.

Premiere/awards/party
De video’s zullen voor het eerst worden vertoond bij de premiere en prijsuitreiking op 20 juni bij BAR in Rotterdam. Hier zullen de winnende teams en deelnemers hun prijzen ontvangen en worden de awards uitgereikt. SKATE48 2014 eindigt hier met een groot feest.

Registreren
Inschrijfkosten zijn €15,- p.p. Dit is inclusief gratis eten en drinken tijdens het gehele weekend & toegang tot de premiere & party in BAR.  Meer info & inschrijven op www.skatefortyeight.com

Sponsors:
SKATE48 2014 is mogelijk gemaakt door: SkateDeluxe en Jongerenbijdrageregeling

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

Current Month

No Events